Kort & openbaar

“Juich vooral zo vroeg mogelijk!”

Reviews van cliënten uit workshops, duo-begeleiding
of ander samenwerkingsverband:

“Ilona Kuis is een vakvrouw met een bijzondere en zeer deskundige aanpak. Een uniek talent.” 

Grethe van Geffen, voorzitter Mensa Fonds en directeur Seba cultuurmanagement

“In stilte een storm ontketenen; daar is Ilona goed in. Het resultaat is een bewustwording dat je keuzes hebt en dat je die keuzes mag maken.”

Geert Reyners – Vermogensmanager Rabobank Nijmegen

“Het enige wat een vis hoeft te doen, is zich te verliezen in het water. Ilona heeft de kracht om vanuit haar liefhebbende vriendelijkheid en mededogen je ruimte te geven om jezelf te openen, zodat je kan worden wie je diep van binnen altijd al bent geweest.

Yvo Keus – interim (Project) Controller en coach

“De recente coaching bij Ilona was een eye-opener door de warme en veilige begeleiding in combinatie met een zeer systematische en heldere methodiek. Ik kom er vandaan met inzicht hoe ik gevoelens die hoogstpersoonlijk zijn nog duidelijker kan vormgeven en neerzetten in de wereld om mij heen.”

Mirjam Eikelboom – Archivaris bij GGzE

“Jij hebt het. Je vraagt door op pijnpunten op een manier waarop het opengaat.”

Jeroen Komen – oprichter internetbedrijf Knoworries en auteur ‘Ik kan vliegen‘ 

“Eén van de meest bewuste mensen die ik ken…present en verbonden met gesprekspartner.

Nilüfer Öder – programmamaker radio&TV en presentatrice 

“Jij kunt mensen lezen, jij brengt mensen in contact met zichzelf.”

Mark Kooperberg – administrateur en boekhoudkundig trainer

“Je geeft oprechte aandacht en directe feedback, je stelt directe vragen, op een niet-bedreigende manier.

Mike Boerma – oprichter de cirQulaire bankrekening

“Heerlijk, eerlijk, mooi, aanvoelend, rust, inzicht, puur, verbindend, vrolijk, kundig, scherp, intens en authentiek zijn woorden die beschrijven hoe ik Ilona heb ervaren. Al vanaf het begin wist zij een prettige warme sfeer te creëren in het telefonische kennismakingsgesprek. Aangezien ik niet vaak zo snel een betekenisvolle verbinding heb gevoeld als bij Ilona, beveel ik Ilona van harte aan als coach! :)”

Jeroen Bastiaansen – Directeur ABCS en Bestuurslid Stichting Bobstart

“Een verademing, zoals jij situaties doorziet en op een vriendelijke, open manier precies de juiste vragen weet te stellen. Elk bedrijf, en elke (willekeurige) groep mensen móét wel opknappen van jouw aanwezigheid!” 

Caren Peeters – tekstschrijfster bij Klare Taal en Caat-a-Strofe

“Ilona, bedankt voor een hele bijzondere workshop! Bij Ilona kan elke deelnemer echt zichzelf zijn: er is alle ruimte om jezelf te ontdekken én dichtbij jezelf te blijven, zonder concessies te hoeven doen. Ze benadert het thema waarnemen heel puur en zuiver, en weet het in een warme en echt veilige sfeer te gieten.”

Olivia Andiel – projectleider Reade

“Ilona is intelligent, doortastend in haar werkwijze, en zowel zachtmoedig als direct in haar benaderwijze. Daarnaast heeft ze veel humor en gaat ze zorgvuldig te werk. Deze combinatie maakt haar naar mijn beleving even veelzijdig als uniek. Ik heb van haar geleerd om met meer innerlijke rust contact aan te gaan, en het contact met Ilona stimuleert om uitdagingen niet uit de weg te gaan. Ilona weet complexe onderwerpen terug te brengen tot concrete en met name voelbare voorbeelden, die ze ook ter plekke zal bespreken en onderzoeken. Professioneel en persoonlijk biedt dit een grote verrijking.”

Lotte van Lith – specialist emotionele en begaafde ontwikkeling A Lot of Complexity

Interesse in bewustwording?